Retur

Politici de retur produs si returnare taxa – flashmedical.ro (Exclusiv Houston NPA)

Compania Houston doreste sa mentina o relatie de colaborare de lunga durata si prieteneasca cu partenerii si clientii sai de comert online, de aceea, utilizam cele mai sigure sisteme de implementare a solutiilor de plata online si termene de retur corecte, conform legii.

 

Va rugam sa cititi cu atentie mai jos si sa respectati politicile noastre de retur si conditiile de returnare a volumelor achizitionate prin sistemul de plata online

Politicile de retur ale companiei Houston Npa sunt in conformitate cu O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G        (Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014.

[Pentru carti] Conform legii, clientul care utilizeaza sistemul de plati online implementat de Houston are dreptul sa returneze produsele care prezinta defecte de fabricatie sau la care se constata o lipsa de conformitate, (de exemplu, pagini lipsa, pagini indoite, coperta deteriorata). Acestea vor fi aduse la starea de conformitate sau inlocuite cu unele similare la cererea expresa a clientului. In cazul in care niciuna dintre aceste variante nu este posibila, produsele vor fi returnate si clientului i se va rambursa contravaloarea sumei achitate.

[Pentru taxele de participare] Conform legii, clientul care utilizeaza sistemul de plati online implementat de Houston are dreptul sa i se returneze plata taxei pentru conferinta in urmatoarele conditii:

  • Daca anunta cu 10 zile lucratoare inainte de eveniment, se returneaza taxa 100%
  • Daca anunta cu 5 zile lucratoare inainte de eveniment, se returneaza taxa 50%
  • Daca anunta sub 5 zile lucratoare, NU se mai returneaza taxa.

Anunta-ne ca vrei sa returnezi un produs

Clientul are obligatia sa notifice houston intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin mail la info@houston.ro  sau prin telefon la numarul 021.317.09.43. In caz contrar, houston poate refuza returul. Clientul trebuie sa stie ca are nevoie sa faca dovada platii online prin factura emisa pentru achizitia facuta, altfel serviciul de retur nu poate fi accesat.

Conditii de returnare pentru carti:

  • Poti returna produsele in termen de 10 de zile de la data cumpararii in conditiile in care nu au suferit deteriorari ulterioare achizitiei. Returul se poate face doar in baza facturii online fiscale emise ca urmare a platii online.
  • Produsul poate fi returnat la sediul Houston (Bd. Mircea Voda nr.42, Bl. M14, Sc. A, Et. 1, Ap. 08, Sector 3 – Bucuresti).
  • Returul se face nominal, in baza unui act de identitate, pe baza caruia se emite o factura fiscala de retur.

In cazul in care doriti sa returnati un produs, va rugam sa trimiteti un mail la adresa: info@houston.ro