In acțiune, cu compasiune

09 decembrie 2020
Compasiunea prin mască!


Pacientul suferind de COVID e în spital. Singur. Dă veşti familiei despre cum se simte şi ce frici mai are. Spune şi despre boală. Ce a înţeles din ce i s-a spus sau ce a intuit din priviri. Nu vede dincolo de măşti. Niciun zâmbet. Priviri grăbite dincolo de viziere.

Familia aşteaptă să afle ceva. Lângă telefon sau lângă un gard de spital. Uneori află de la pacient că e bine, chiar foarte bine. Hipoxia îl face ericit. Alteori, telefonul sună şi familia afla că a murit…. Nu-l mai vede.

La ce (mai) ajută compasiunea în acest context? De ce să o folosim şi, mai ales, cum să o proiectăm? Acum când rămân tot mai puţine paturi disponibile la ATI?

Înscrie-te la webinar şi hai să decoperim împreună ce avem de făcut într-o lume nouă în care vorba bună, privirea şi atingerea pot fi la fel de importante precum tehnologia.


 


TAXA – 100 lei
––––––––––

*Pentru studenţi şi asistenţi medicali din cabinete mf sau farmacie – gratuit

Plata online – Click AICI !

SAU

Virament bancar – Plata taxei de participare se face în contul Houston NPA (Cont RON: RO94 BACX 0000 0003 3054 6010 deschis la Unicredit Tiriac Bank, sucursala Alba Iulia București, EXCLUSIV HOUSTON NPA S.R.L. – CUI RO 25249091, J40/3074/09.03.2009).

După efectuarea plății, pentru a vă putea înscrie la simpozion, vă rugăm să ne trimiteți o copie după OP la adresa de mail andrei.lipet@houston.ro sau pe whatsapp la nr. 0756.055.501