CONFERINŢA REGIONALĂ DE CANCER BRONHOPULMONAR

Conferința de Cancer Bronhopulmonar, ediția a V-a, este coordonată știintific de Conf. univ. dr. Alin Demetrian,  președintele Asociației de Chirurgie Toracică Modernă din Craiova iar  președintele comitetului de organizare este Dr. Eustațiu Memu, medic cu specialitatea chirurgie toracică în Drobeta Turnu Severin.

Evenimentul este organizat sub egida UMF Craiova, in parteneriat cu Societatea Romana de Pneumologie!

Participanții vor putea dialoga  cu lectorii evenimentuluiDr. Roxana Mustață, Dr. Nelly Cherciu, Dr. Michael Schenker, Dr. Darius Ungureanu, Dr. Constantin Pleșan, Dr. Valentin Coșei, Dr. Elena Vlad, Dr. Rus Ovidiu, Dr. Carmen Marcu, Prof. univ. dr.  Siviu Sofronie, Prof. asoc. dr. Costin Popescu, Dr. Ahileas Chimorgiachis, Conf. univ. dr. Claudia Toma si alti invitati impicati in managementul cancerului bronhopulmonar. 

Temele conferinței fac referire la semnele și  simptomele care ar trebui să atragă atenția asupra posibilității existenței  acestui diagnostic – cu focus pe medicina de familie, la alte patologii cu care  trebuie făcut diagnostic diferențial, la statusul programului “ stop fumat” în România  și intervențiile medicale, chirurgicale și paliative la care se poate recurge.

De ce este important să participați la acest eveniment? Pentru că rata mortalității în rândul persoanelor cu  vârsta sub 65 de ani a scăzut între 2005 și 2015 pentru fiecare dintre  principalele cauze de deces, cu  excepția cancerului pulmonar. În plus,  70% dintre pacienţii nou diagnosticaţi cu cancer de plămâni se află în stadiul  4 (conform studiului Onco Monitor realizat de GfK România). 
Veniti la conferinta, pentru ca putem schimba aceste statistici. Veniti la conferinta, pentru oamenii din spatele  statisticilor.

INSCRIERE ONLINE | TAXE

_________________________________

Pentru plata online cu cardul, click pe linkurile de mai jos:

Taxa Medici specialisti / primari
Taxa Medici rezidenti
Taxa Asistenti medicali / medici pensionati