Eveniment creditat
16 EFC (pentru Farmaciști), 10 EMC (pentru Medici) și 9 EMC (pentru Asistenți medicali)  

NUME/PRENUME (obligatoriu)

MAIL (obligatoriu)

TELEFON (obligatoriu)

JUDET (obligatoriu)

LOCALITATE (obligatoriu)

INSTITUTIE (obligatoriu)

ADRESA INSTITUTIE (obligatoriu)

GRAD PROFESIONAL (obligatoriu)

SPECIALIZARE (obligatoriu)

CNP - Se solicită pentru validarea certificatului de participare de către Colegiu (obligatoriu)

CUIM (doar pentru medici)- Se solicită pentru validarea certificatului de participare de către Colegiul Medicilor din Romania (obligatoriu)

Selectați tipul facturii:

Pentru factură pe Persoană juridică completați câmpurile de mai jos:
Nume firmă
CIF firmă
Adresă firmă

Observatii

Termeni si Conditii

Plata taxei de participare: Cont RON:  RO62 BACX 0000 0003 3054 6004 deschis la Unicredit Tiriac Bank, sucursala Alba Iulia București, EXCLUSIV HOUSTON NPA S.R.L. – CUI 25249091, J40/3074/09.03.2009.
După plată, vă rugăm să ne trimiteți o copie după OP și acest formular de înscriere completat pe e-mail la laurentiu.pulver@houston.ro  sau pe fax la 021-317.09.43. Detalii și la nr. de mobil 0733.076.381.
Numărul locurilor este limitat, iar rezervarea fermă se face în momentul achitării taxei.

IMPORTANT:

Participanților înscriși (taxă plătită) care nu se prezintă la eveniment, li se returneaza taxa în următoarele condiții: dacă au anunțat organizatorii cu pană la 5 zile (lucrătoare) înainte de eveniment – 100% taxa returnată; dacă au anunțat organizatorii cu pană la 2 zile (lucrătoare) înainte de eveniment – 50% taxa returnată; pentru neparticiparea la eveniment din varii motive – 0% taxa returnată.

SC Exclusiv Houston Npa SRL (Houston Npa) respectă legislaţia română în vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, în speţă Regulamentul European 2016/679 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Pentru mai multe detalii legate de GDPR va rugam sa accesati GDPR Houston NPA